Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

En hestetrailer er uundværlig for dig som hesteejer eller bestyrer af et stutteri eller en rideskole. Hos W. J. Maskinservice tilbyder vi et godt udvalg indenfor hestetrailer.

Vi kan tilbyde varianter som dækker et hvert behov. Vi har dermed modeller helt ned til de almindelige modeller med plads til 2 heste, som man oftest ser på vejene. Vi har dog også de større af slagsen med plads til adskillige heste.

Vi er med andre ord sikker på at du vil kunne få dine behov dækket her hos W. J. Maskinservice.

Vi har mange års erfaring i at sælge nye såvel som brugte hestetrailer. Men ikke alene har vi stor erfaring med at sælge disse anhængere, vi kan også servicere og reparere dem for dig.

Når du køber din nye eller brugte hestetrailer hos os, så har du med andre ord muligheden for at få en samarbejdspartner for livet. 

Hos os er du sikret et højt service niveau samt en professionel tilgang til servicering og reparation af din anhænger.

W.J. Maskinservice tilbyder meget andet end blot hestetrailer

Vi fører en lang række forskellige maskiner som kan være givtige for dig som driver en rideskole, et stutteri eller måske et landbrug.

Vi har for eksempel ATV’ere som gør det nemt og bekvemt at komme rundt omkring på din grund. Desuden har vi maskiner som gør håndteringen af hø, halm og gødningen mærkbart nemmere.

Alt i alt vil du opleve at vi med vores maskiner kan gøre din hverdag nemmere, mere komfortabelt og måske endda en anelse sjovere.

Du er mere end velkommen til at kigge forbi vores lokaler for at se dine muligheder med egne øjne. 

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon