Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

Hvis du leder efter en hydraulikhammer, så er du landet på den rette hjemmeside. Hos W. J. Maskinservice kan vi tilbyde en ny såvel som brugt hydraulikhammer.

Du er måske på udkig efter en ny en af slagsen til din minigraver. Uanset hvad dine behov er, så vil vi gøre hvad vi kan for at dække dem.

Hos os går den gode kvalitet og det høje serviceniveau nemlig hånd i hånd. Som kunde kan du dermed være sikker på at få den bedste service hos os.

Vi står naturligvis klar med råd og vejledning når du står overfor at erhverve nye maskiner eller reservedele. Således er du sikret den bedst mulige løsning når du handler her hos W. J. Maskinservice.

Som kunde hos os har du nemlig et hav af muligheder. Det kan derfor af og til være svært at finde den helt rette løsning til dig og dine behov. 

Vores erfaring er dog, at vi ved fælles hjælp altid finder en god og holdbar løsning. 

Vi både forhandler, servicerer og reparerer din nye hydraulikhammer

Det bedste ved det hele er, at vi både sælger, servicerer og reparerer entreprenør- og landbrugsmaskiner. Du slipper således for megen bøvl og besvær som kunde hos os.

Når du er kunde hos os er assistancen aldrig langt væk. Hvis uheldet er ude og en af dine maskiner står af, så har vores mekanikere den hurtigt i gang igen. 

Alt imens har du muligheden for at fortsætte med andre arbejdsopgaver. Inden du ved af det er din maskine udstyret med en ny hydraulikhammer eller hvad der nu skal til.

Læs mere om vores udvalg samt service her på siden eller kom forbi til en uforpligtende snak.

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon