skip to Main Content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

Find din nye maskintrailer her på siden. Hos W. J. Maskinservice kan vi tilbyde en professionel maskintrailer til et hvert formål. 

Du er med andre ord så godt som sikret i at finde netop det som du er på udkig efter her hos os.

Når du er på udkig efter din nye maskintrailer, så er du sandsynligvis indehaver af et entreprenørfirma. 

Her hos os har du imidlertid mulighed for også at købe de maskiner du måtte have brug for. Faktisk kan du forny hele din maskinpark lige her hos os.

Kvaliteten betyder noget når du erhverver dig en maskintrailer

Som kunde ønsker du naturligvis at din maskintrailer samt dine maskiner har en lang levetid. Om dette er tilfældet bunder i sidste ende i kvaliteten af varen.

Dermed er det helt essentielt at du tænker kvaliteten med ind i dine indkøb. På den måde er du bedst muligt sikret i at erhverve dig maskiner som holder i mange år fremover.

Vores høje standarder indenfor kvalitet og robusthed kommer i den grad til udtryk i vores sortiment. Kun det bedste er godt nok til vores kunder. 

Dermed er vi heller ikke et eneste sekund i tvivl om, at du vil finde maskiner som dækker dine behov her hos os.

Der kan være mange fordele ved at købe din nye maskintrailer samme sted som du køber dine maskiner. På den måde er du nemlig sikret vores gode service hele vejen igennem.

Desuden vil du kunne drage stor fordel af vores mekanikere som står klar til at reparere din maskintrailer samt dine maskiner for det tilfælde at uheldet skulle være ude. 

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon