Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

Hvis du er på udkig efter en minigraver, så er det W. J. Maskinservice du bør søge til. Her hos os finder du et godt sortiment indenfor minigraver.

En minigraver kan være et handy værktøj at have ved hånden. Den har størrelsen til at kunne komme ind over alt. Dermed kan den komme ind de steder, hvor de større maskiner måske må give tabt.

Dette giver dig en kæmpe fordel som entreprenør. Denne type maskine er nemlig så godt som uundværlig i mange tilfælde.

Den kan være behjælpelig i en lang række forskellige situationer i løbet af en arbejdsdag.

En minigraver kan således meget vel gå hen og blive et af dine mest brugte og foretrukne arbejdsredskaber. En maskine som du har med ude til langt de fleste opgaver, dag efter dag.

Mange anvendelsesmuligheder med en minigraver

En minigraver kan være et vigtigt arbejdsredskab for dig. Det er imidlertid ikke kun entreprenører som kan drage fordel af denne kompakte og smarte maskine. 

Mange landmænd, håndværkere og lignende vil ligeledes kunne drage nytte af de mange fordele som den kommer med. Desuden kan mindre rideskoler og lignende også med fordel erhverve sig denne maskine.

Hos WJ Maskinservice kan vi tilbyde en lang række maskiner som dækker dine behov. Dette gør sig ikke kun gældende for entreprenører, men også håndværkere, landmænd og flere andre faggrupper.

Men som vores navn også antyder, så gør vi meget mere end blot at sælge maskiner. På vores eget værksted tilbyder vi nemlig både servicering og reparation af diverse maskiner.

Når du køber dine maskiner hos os er du således også altid sikret mekanikere med stor ekspertise i netop din maskine.

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon